Mossfotboll & MIF-avslutning

Lördagen den 25e oktober är det dags att fira av året som gått i glada MIF-vänners lag!

Alla som vill spela mossfotboll, tjej som kille, ung som gammal är välkomna för samling i Månstaparken klockan 13.00. Vi byter om till lämpliga môsakläder och ger oss av i samlad trupp mot Rings mosse.

Därefter väntar varm dusch och bastu varpå vi gör oss i ordning inför kvällens fantastiska kalas.

Klockan 18.30 går startskottet för MIFs officiella avslutningsfest. Just detta år i smått tyskt tema, nämligen MIFs oktoberfest. Men som vanligt kommer ni även att bjudas på ständigt återkommande inslag som prisutdelning, ytterligare en prisutdelning och förhoppningsvis den mytomspunna programpunkten ”Linus dikt”.

Eftersom vi satsar extra mycket på en riktig kanonfest med mat och dryck av högklassig kvalité från världens bästa fotbollsnation så kommer en entréavgift om 100 kronor tas ut vid ankomst.

Som vanligt är alla MIF-medlemmar varmt välkomna och har man inte hunnit bli medlem så går det alldeles utmärkt att lösa årets medlemsskap för den ringa summan av 100 kronor.

Anmälan görs till Erik Bronald på telefonnummer 0730 30 78 40 senast den 18/10 klockan 16.43.

Välkomna alla goa, glada och trevliga sköningar med MIF i hjärtat!

Som bonus för en fantastisk säsong så bjuder vi på den här alldeles underbara MIF-bilden från förr. Enligt källor från seriesegerfesten av division 6 1970. Vinst mot Gällstad borta med siffrorna 3-4 sista matchen. Enjoy!

1970-serieseger

fv. Kurt Gustavsson, Lars-Åke Svensson, Bo Andersson, Roger Hjort, Gerhard Nilsson, (lutad: Ulf Nilsson), Jan Robertsson, Liss Olof Karlsson Nedre fv. Yngve Gustavsson, Hans -Åke Petersson, Bo Gustavsson, Tränare Jonny Havlitca, Åke Gustavsson, Bertil Hermansson, Hans-Erik Claesson.

Kategori: Nyheter

Månstads IF Erik Gripestam

Av: Erik Gripestam

Erik är MIF:s webbutvecklare och (äntligen) en av de äldre gubbarna i laget. Han skrev koden till den allra första hemsidan för 17 år sedan och på den vägen är det.