Upp som en sol, ned som en pannkaka

Det började bra mot Grimsås, men sen gick det åt pepparn..

Grimsås kvalade upp förra året och jagar nu för att nå kvalplatsen även i år. För närvarande innehas andraplatsen av MIF, så matchen MIF-Grimsås var en viktig, så kallad 6-poängsmatch.

Det kunde inte börjat bättre och knappt slutat sämre. Efter bara tre minuter hade Månstad tagit ledningen. Michel kastade inkast till Marcus M, som förlängde till Mackan J. Han satte 1-0 och MIF hade vind i segeln. Någon mer fullträff blev det dock inte för MIF, trots att grabbarna spelade sig fram till flera fina lägen.

I andra halvlek vände matchen helt och Grimsås tog över. På två minuter strax in i andra halvlek gjorde Grimsås två snabba mål. Månstad kämpade i motvind och knock outen kom runt minut 70, då Daniel Johansson satsade fullt för att hålla liv i ett anfall; Han hoppade upp mot boll och skrek av smärta när han landade. Fullt hallabalå på plan och ut med Daniel på bår.

Månstad klarade inte att repa sig från Grimsås forcering och Daniels skada, utan fick se Grimsås slå i både en och två spikar i kistan. 1-4 i slutresultat och Grimsås knappar in i tabellen.

Imorgon, torsdag 31/8 kl. 18.15 spelar vi borta mot serieledade Äspered, en kamp om viktiga poäng nu när serien börjar närma sig sitt slut…

Månstads IF Emelie Magnusson

Av: Emelie Magnusson

Emelie är Månstads IF:s f.d. lagledare med ett förflutet som spelare i både Tranemo IF och Nittorps IK. Lagledarkarriären började i NIK.

25 augusti 2017 Kl. 18.30
Månstaparken

Väder: Knott och uppehåll
Publik: 200
Domare: Andreas Lennartsson

KoKoKoMarcus Johansson
KoKoAlexander Öberg
KoMikael Gustafsson

Brännmärkta av: Janne

Minut-för-minut