Nära skjuter inget mål

Det var blandade känslor efter dagens match mot Tranemo.

Främst var vi nöjda över en riktigt bra insats av grabbarna, men samtidigt var ju ju sååå nära att få bollen i nät, så även om vi egentligen är nöjda med en poäng så grämer vi oss oundvikligt över att det inte blev 3.

Dagens matchreferat blir än mer kortfattat än vanligt. Jag var ombytt även denna match och glömde så klart både papper, penna och mobil ut till bänken, både i första och andra halvlek, så inga anteckningar blev det. Därför följer helt enkelt en synnerligen kort sammanfattning av dagens match:

Tranemo försökte tidigt kontrollera matchen, men blev lite stressade i sitt spel och fick därför inte till några riktigt vassa chanser. Samtidigt lugnade MIF ner spelet men det blev ingen riktig harmoni i den övergripande matchbilden. Halvlekens bästa målchanser var för MIF efter 25 minuter, då Marcus M spelade i djupet till Marcus J, men hans skott gick tyvärr strax utanför stolpen; för Tranemo efter ca 30 när en rödklädd kom fri i djupet men Miche kom ut och täckte bra så spelaren inte fick skottläge.

I andra halvlek fortsatte MIF spela bra, men någon utdelning blev det inte, trots flera fina chanser. Även denna match fick jag hoppa in i slutet och när bollen väl damp ner hos mig i bortre delen av straffområdet la jag in den mot maken som nickade mot mål, men över.

Nästa match är det äntligen dags att vara i Månstaparken igen. Fredag 30/8 kl. 18.15 kör vi igång mot Dannike. Vi ses där!

Månstads IF Emelie Magnusson

Av: Emelie Magnusson

Emelie är Månstads IF:s f.d. lagledare med ett förflutet som spelare i både Tranemo IF och Nittorps IK. Lagledarkarriären började i NIK.