”Bice”

Soligt och fint + gott om publik på läktaren - perfekta förutsättningar för match hemma i Parken.

Själv satt jag på tåget hem från Uppsala, så det här blir ett synnerligen kortfattat referat…

När klockan var 20.45 skickade jag i sms gruppen: ”Hur gick matchen?” och fick snabbt svaret ”Bice” från Gripen… Väl hemma hörde jag mig för av Marcus och fick veta att Månstad börjat matchen si sådär, men hämtat upp sig till andra halvlek och då haft spelet. Det hade dock stått 0-0 fram till cirka 85:e minuten, då Månstad fick straff dömd mot sig på grund av hands. Tranemos kapten Jesper Johansson klev fram och drog till med en riktigt bra straff. Johan gick åt rätt håll, men bollen var bra placerad längst ut i hörnet. 1-0 till Tranemo och Månstad fick satsa allt framåt i ett försök att kvittera. Det öppnade upp för Tranemo och när Hassan Soleymani kom fri mot Johan, på tilläggstid, satte han iskallt 2-0 för Tranemo.

Så, för att summera: Jag missade matchen, Månstad förlorade, och de där våfflorna får jag fortsätta att drömma om. Nu går jag och lägger mig.

P.S. Nästa match spelar vi onsdag 9/5 kl. 19.00, borta mot Dannike. Kom och heja fram grabbarna 🙂

Månstads IF Emelie Magnusson

Av: Emelie Magnusson

Emelie är Månstads IF:s f.d. lagledare med ett förflutet som spelare i både Tranemo IF och Nittorps IK. Lagledarkarriären började i NIK.

4 maj 2018 Kl. 19.00
Månstaparken

Väder: Soligt och fint
Publik: 120
Domare: Jörgen Åkesson

KoKoKoMarcus Johansson
KoKoAlexander Öberg
KoAlexander Carlsson

Brännmärkta av: Janne


Matchen sponsras av:

Tranemo-Limmared Måleri
Centerkvinnorna Månstad

Minut-för-minut