Sista matchen innan sommaruppehållet var det Sjötofta som på hemmaplan stod för motståndet. Bästa möjliga förutsättningar rådde: Två lag som ville avsluta med vinst, sol och värme samt inte ett […]

Sista matchen innan sommaruppehållet var det Sjötofta som på hemmaplan stod för motståndet. Bästa möjliga förutsättningar rådde: Två lag som ville avsluta med vinst, sol och värme samt inte ett knott i sikte! Vad kunde väl gå fel? Ja, för Månstads del var det Sjötoftas fasta situationer. Mittbacken Daniel Hansen var vass på Sjötoftas hörnor och nickade relativt ostört in ledningsmålet, 1-0. Inte långt därefter reducerade dock Månstad efter att den blivande Strömstabon Mogge lagt en frispark till Kristian som nickade bollen i nät. Efter dryga halvtimmen drev sedan Daniel in och placerade en yttersida i Anton Nilssons vänstra hörn. Strax före halvtidsvilan klev dock Hansen fram igen och gjorde en repris på sitt första mål, vilket gav 2-2 i halvlek.

Andra halvlek fortsatte som första, inget direkt skönspel av Månstad, det fina flytet från Redvägsmatchen tycktes ha tagit semester i förtid, men ändå ett kämpande lag som väl ändå skulle lyckas ta matchen i hamn? Månstad tog ledningen och ökade på till 2-4, först genom Pontus och därefter Alex på straff, men Sjötofta tog sig tillbaka och hade 4-4 med bara minuterna kvar av matchen. Det var dock Månstad som denna kväll drog det längsta stråt då Daniel kickade in slutresultatet 4-5.

Nu tar vi sommaruppehåll fram till lördag 17 augusti då vi tar emot Svenljunga hemma i Månstáparken kl. 15.00. Trevlig sommar så ses vi då! Saknar ni oss allt för mycket och inte kan hålla er till dess är ni varmt välkomna att följa med oss och stå matchvärd på Borås Arena (Läs mer under: Fotboll-Elfsborgsmatcher)!

Skribent: Emelie