Ja detta var ju skit!!!!! Kvällensmatch var nog en av de sämsta vi spelat på länge. Vi hade inge flyt, tyvärr kändes det som om bollen bara studsade till motståndarna, det […]

Ja detta var ju skit!!!!!
Kvällensmatch var nog en av de sämsta vi spelat på länge. Vi hade inge flyt, tyvärr kändes det som om bollen bara studsade till motståndarna, det fanns inget riktigt hunddraprocentigt driv och vi såg lite sovande ut i första. Timmele hade mycket boll och vi lyckades inte komma åt att övervinna boll på ett bra sätt. De gånger vi tog bollen så slarvade vi bort den med många tanklösa vådapass. Men vi ger aldrig upp och det är otroligt kul att se oss kämpa för varandra även i motvind.

Idag får vi inte glömma att välkomna vår gamle målvakt Torbjörn ”Bonnen” Svensson tillbacks mellan stolparna då Basse fick lämna återbud tack vare sjukdom. Han är alltid en kul fläkt även vid sidan om planen. Båda de första Timmele målen anser jag orsakades av missupfattningar och dålig kommunikation och det gjorde att vår målis hamnade på mellis, de kunde därefter sätta bollen. Som tur är har vi en härlig laganda och med vår kämpaglöd var vi väldigt nära att snuva Timmele på 3 poän.g genom att först Kristian ”lillstins” Andersson forcerade in bollen efter en tillknycklad situation i motståndarnas straffområde. Enligt Timmelespelarna så forcerade lillstins aningen för mycket och lyckades enligt dom ha tagit med sig 2 stycken rödklädda motståndare in över mållinjen med hjälp  av sina dubbar. Sant eller ej, mål blev det. Det ordväxlades en hel del med domaren under en period och det var väldigt heta känslor i båda lagen.

Vi råkade ut för en total jättefelbedömd utvisning när John Hollander gjorde årets snyggaste brytning, Som sista utpost i vår backlinje lyckades han med konststycket att glidtackla och överta bollen då ett friläge för de röda uppstod. Dommaren blåste och helt plötsligt var John på väg till omklädningsrummet med skammen av ett rött kort. Perfekt tackling men domslutet var helt ofattbart och väldigt FEL. Det är bara att acceptera att ibland har man domaren med sig och ibland inte, denna match var domaren inte med någon. Alla kan ju som vi vet ha en dålig dag på jobbet.

Matchen fortsatte och vi som sagt nu bara med 10 man. Då hände det grejer på bänken igen. Idag hade vi 5 glada, speldugliga fotbollspelare sittande på avbytarbänken. Alla fick chansen att komma in och ändra matchbilden. Den som lyckades allra bäst tycker jag var Marcus Magnusson som efter många veckors uppehåll av skada var taggad till tusen att göra ett inhopp. Marcus var endast på planen ca 5 minuter innan vi såg han springa med tungan ute och jubla till oss andra på bänken. Det förehåll sig att efter ytterligare en tillknycklad och flipperspelsliknande situation i straffområdet fick vår käre lille Marcus Magnusson till ett ganska hårt skott alldeles intill målvaktens högra stolpe, otagbart för målvakten. Detta var så välbehövligt då nu ställningen var utjämnad till 2-2.

Tyvärr så lyckades vi inte knyta till denna påse ikväll utan de fick ett skitmål på slutet efter en superduper räddning av vår målvakt, ut kom en olycklig målvaktsretur och tyvärr inga av våra utespelare tillräckligt på alerten för att hinna komma till undsättning,  de röda fick foten på bollen och loppade över Torbjörn i målet.

Skit idag men nu är det dags att se fram emot storderby mot Länghem den 1 Juni. Inför denna match så ser det ljust ut för att få tillbacks de sista skadade i truppen. Förhoppningsvis får vi se 3 gånger Magnusson och vi får hoppas att vi kan välkomna Alexander Nilsson hem från sina studier i Halmstad också. Så alla våra fans missa inte bortamatchen mot Länghem.

skribent: Mathias