En härligt solig fredagskväll och match i Månstaparken. Grimsås stod för motståndet, ett lag med press på tre poäng för att kunna hänga med Timmele och Redväg i toppen av […]

En härligt solig fredagskväll och match i Månstaparken. Grimsås stod för motståndet, ett lag med press på tre poäng för att kunna hänga med Timmele och Redväg i toppen av en ovanligt tight tabell.

Månstad började matchen bäst, genom att sätta ordentligt tryck på ett något avvaktande Grimsås. Redan här kunde matchen mattats av genom en klar månstadledning, men trots flertalet målchanser höll sig nollan för Grimsås, som succesivt arbetade sig in i matchen. När 0-1 sattes i 25:e minuten av Grimsås Jakob Svenningsson gick luften delvis ur Månstad och matchen jämnade spelmässigt ut sig. Det var dock Grimsås som tog vara på sina chanser och utökade till 0-2 i 29:e minuten.

Månstad pressade på i andra halvlek, men utan utdelning. Trots att Grimsås spelade med en man mindre sista 20 minuterna, och trots press av Månstad, höll sig resultatet 0-2 matchen ut. Grimsås hänger nu på i toppen och Månstad tar med sig en god kämparinställning till bortamatchen mot Timmele nu på torsdag, 29/8 kl. 18.30 i Idrottsparken. Då satsar vi hårt på att jämna ut toppstriden och snuva Timmele på poäng. Vi ses där!

 

Skribent: Emelie