Det blev en mållös derbymatch när Ljungsarp tog emot Månstad hemma på Vallskoga, men målchanser – det var det gott om! Månstad hade med sig en fin höstpremiär, då de […]

Det blev en mållös derbymatch när Ljungsarp tog emot Månstad hemma på Vallskoga, men målchanser – det var det gott om!

Månstad hade med sig en fin höstpremiär, då de besegrat Svenljunga med 5-3 på hemmaplan. Spelet stämde och med ett likartat spel planerades det att ge Ljungsarp ett ordentligt motstånd. Ljungsarp var taggade, Månstad var taggade. Chanser radades upp från båda håll, men vart var spelet? Månstad hittade inte rätt och Torbjörn fick därför bjuda på flera fina räddningar för att inte släppa ledningen till Ljungsarp. De gulblå spelarna fick även assistera Torbjörn och rensa på mållinjen mer än en gång. Båda lag skapade flera chanser i första, men vid paus var det Ljungsarp som hade kommit närmst kvittering.

I andra halvlek gjorde Syamed flera byten, men spelmässigt blev det inte bättre för Månstad. Trots flertalet brända lägen från båda lag fortsatte båda att pressa på för mål och vinst in i det sista. Vinst, förlust eller oavgjort?
Vilket som kändes möjligt när klockan tickade upp mot 90:e minuten. Ribbträffar, skott utanför, räddningar, skott över… I matchens sista chans nickades Ljungsarps efterlängtade mål in, men blev avblåst för offside. Så nära, flera gånger, för båda lag, men ett mållöst resultat för en chansrik match blev ändå resultatet.

 

skribent: Emelie