Môsafotboll & MIF-dagen

Som ni kanske har sett i kalendern så har nu datum för mossfotbollen och avslutningsdagen spikats. Dock är inga klockslag satta till 100% ännu så håll utkik.

Den 12e oktober (veckan efter sista matchen) så samlas vi i Månstáparken kl. 13.00 för att spela lite traditionsenlig môsa-/mossfotboll. Vi börjar med att gå igenom säsongen med Syamend och diskuterar upplägg, träningar och träningsmatcher kommande säsong. Därefter spelar vi någon timme och sedan blir det bastu och fest med gubbarna.

Två veckor senare, den 26e oktober kl. 15.00, kommer vi att ha en föreningsdag i Månstáparken där alla spelare, medlemmar, grupper och kommitéer samlas för att diskutera året som gått. Kort och gott kallat MIF-dagen. Bra saker, mindre bra saker och vad vi ska göra nästa år står på agendan. Därefter kör vi en bejublad avslutningsfest med prisutdelning, mat och dryck, Linus dikt… Som vanligt med andra ord.

traningslager-cut

Som bonus för en fantastisk säsong så bjuder vi på den här fantastiska MIF-bilden från förr. Enligt källor från ett träningsläger i Höör 82-83. Enjoy!

Kategori: Nyheter

Månstads IF Erik Gripestam

Av: Erik Gripestam

Erik är MIF:s webbutvecklare och (äntligen) en av de äldre gubbarna i laget. Han skrev koden till den allra första hemsidan för 17 år sedan och på den vägen är det.