Hälso-kickoff 2015

Boka söndagseftermiddagen 25/1 för MIF:s hälso-kickoff 2015.

Hälso-kickoffen är till för alla medlemmar, oavsett om du är fotbollspelare, vardagsmotionär eller nyfiken på att börja träna. Ett tillfälle att lära dig hur du kan träna funktionell styrka och kondition på ett roligt sätt samt vad du kan tänka på med din kost för att ge din kropp rätt förutsättningar. Samtidigt får medlemmar med olika funktioner i föreningen en chans att bekanta sig med varandra och bygga på en redan fantastisk ”vi-känsla” i Månstads IF.

Som inspiratör och föreläsare har vi anlitat byns egen träningsexpert, Madeleine Rybeck. Så här beskriver hon sig själv:

32-årig norrländska som hamnat i Månstad efter 10 år i Göteborg. Sedan åtta år tillbaka arbetar jag med träning och hälsa i olika former, såväl för grupper som enskilda individer. Jag brinner för att verkligen alla kan träna, allt handlar om att hitta rätt nivå och träningsform för just dig! På mina pass bjuder jag på såväl styrka som kondition, rörlighet och balans, och jag tror på att jobba mycket med den egna kroppsvikten som motstånd. En sak kan jag lova, det blir aldrig tråkigt!

Upplägget för eftermiddagen ser ut så här:

  • 14.30 Idrottshallen i Limmared: Träningspass med inriktning på funktionell styrka och kondition. Alla deltar efter egna förutsättningar. Vill du inte träna själv men är nyfiken på att lära dig övningar är du välkommen att titta på.
  • Dusch och förflyttning till Månstáparken där man kan köpa macka och kaffe / dricka.
  • 17.00 föreläsning om kost för hälsa och prestation.
  • Slut ca. 18.00.

Månstads IF bjuder sina medlemmar. För icke medlemmar kostar eftermiddagen 150:- (betalas på plats) och då ingår ett års medlemskap. Bra va? Hjälp till att sprida inbjudan!

Anmälan senast fredagen 23/1 via MIF:s Facebookgrupp eller till Marie V 0702 331649.

Välkomna! // Styrelsen i Månstads IF

Kategori: Nyheter