Försäsongsuppdatering

Det har inte varit så mycket uppdateringar under försäsongen gällande fotbollen. Men nu så här i påsk tänkte jag göra en liten uppdatering kring hur det varit under försäsongen för […]

Det har inte varit så mycket uppdateringar under försäsongen gällande fotbollen. Men nu så här i påsk tänkte jag göra en liten uppdatering kring hur det varit under försäsongen för er trogna följare.

Vi kan ju börja med att presentera lite nyförvärv vi lyckats ro i hamn. Och detta mycket tack vare hur välkomna spelarna känner sig hos oss och att dom blivit väl omhändertagna av spelartruppen.
Rasmus Magnusson, Redvägs FK
Theodore Berggren, Redvägs FK
Johan Alberto Torres, Sjötofta IF
Rasmus Hedin, Grönahögs IK
Gustav Klaesson, nyregistrerad
Michel Landén, comeback
Alexander Öberg, comeback

Jag kan säkert ha glömt någon men då kommer ni få se denna i parken under säsongen.

Försäsongen har annars flutit på väldigt bra med varierat antal spelare på träningarna men sammanlagt har det varit 29 spelare som varit med oss och tränat. Så detta bådar ju gott för säsongen som snart drar igång.

Vi spelade vår första träningsmatch den 28e Februari där Sjötofta var motståndet. Denna match förlorade vi med 2-1, men där jag tycker att ett lika resultat borde varit mer rättvist. Målskytt i denna matchen var Mattias Johansson.

Andra träningsmatchen spelades mot Ljungsarp den 15/3. Vi spelade 2 x 30 min i denna träningsmatch då Ljungsarp var lite folk men ändå ville spela en match så gjorde vi denna överenskommelsen. Vi vann denna matchen 1-0, vilket var i underkant då Ljungsarps målvakt storspelade och räddade dom från ett större nederlag. Målskytt Alen Buljubasic.

Tredje träningsmatchen spelades den 27/3 mot Borgstena IF.
Vi var inte alls med i matchen och förlorade tillslut med 4-0 efter att ha släppt in 3 mål efter 75e när vi chansade och gick ner på en trebackslinje. Men det var bra att få träna på att gå ner på en trebackslinje även om det inte gav någon önskad effekt.

Fjärde och sista träningsmatchen gick av stapeln 10/4 och även denna match var motståndet Ljungsarp. Men nu spelade vi 2 x 45 min. Vi vann denna matchen ganska komfortabelt med 4-1 med bud på fler mål. Det märks att vi tränat 3 ggr i veckan då vi är väldigt bra tränade och har fått ihop gruppen väldigt bra. Vi var betydligt bättre än Ljungsarp och gjorde det vi pratat om innan matchen. Målskyttar Daniel Magnusson x2, Marcus Magnusson & Felix Andersson.

 

Den 1:a april åkte vi på träningsläger till Landskrona som var väldigt lyckat. Vi var 18 spelare och 3 Ledare. Sen kom några föräldrar ner i husbil och deltog på lägret. Det var väldigt uppskattat. Vi var där nere under en helg och hade 3 träningar varav den sista var en internmatch. Jag tror att detta läger gjorde verkligen att sammanhållningen i truppen blev betydligt bättre. Ett mycket bra genomfört läger med många skratt och bra träningar.

 

Nu ser vi framemot att serien skall dra igång och det gör den redan nästa helg närmare sagt den fredag den 22/4. Och det blir derby direkt då vi gästar Tranemo på Tranehov kl 19.00. Jag hoppas publiken kommer dit och hejar fram oss till seger,

Fram tills dess, Ha en glad påsk!

Kategori: Fotboll, Nyheter

Daniel Johansson, tränare

Av: Daniel Johansson

Tränare