Toarps BK – Månstads IF 11-1 (4-0)

Okej, pass på…

15:e minuten, 1-0: Långboll genom backlinjen. Basse är först tveksam, men kommer sedan ut, dock lite försent och ett inspel mot bortre ger öppet mål.

30:e minuten, 2-0: En spelare från ytterkanten driver in, går förbi och spelar in till sin medspelare som står ren framför mål.

42:a minuten, 3-0: Ett inspel in mellan ytter- och innerback avslutas med ett snabbt taget, lågt skott i bortre.

45:e minuten, 4-0: En anfallare löper fri mot en långboll som dimper ner bakom vår backlinje. Basse rusar ut men Toarpspelaren hinner precis peta den förbi och kan sedan enkelt peta den i nät.

57:e minuten, 5-0: Frispark utanför straffområdet, på höger sida strax innanför kortlinjen. Istället för inlägg slås en hård boll på backen, in mot mitten och en mittfältare kan säkert sätta bollen i nät.

60:e minuten, 6-0: Ett Månstadanfall resulterar i kontring och mittfältaren som driver ner mot mål lägger ut bollen till sitt vänster och den spelaren förvärvar sin chans.

69:e minuten, 7-0: En toarpspelare dribblar bort ett par gulklädda, passar sedan ut bollen till sin medspelare som skottar i mål.

71:a minuten, 7-1: Äntligen dags för Månstadmål! Mackan lägger en hörna och Lillstins på bortre nickar bollen i marken och in.

81:a minuten, 8-1: Ett pass läggs snett inåt, mot bortre stolpen, och en Toarpspelare löper snabbt in, plockar upp inspelet och nätar.

82:a minuten, 9-1: Lobb in mot bortre som nickas i nät bakom chanslös Basse.

86:e minuten, 10-1: Inlägg från vänster, mot bortre, nickas även det in.

87:e minuten, 11-1: Pass in från mitten och ett volleyskott avslutar Toarps målskörd.

För att summera matchen kan konstateras att Toarp klart var det bättre laget idag, vilket också tydligt speglas i resultatet. Stort manfall inför matchen gav inga bra förutsättningar, men killarna spelade ändå bra ihop som lag och kämpade sig framåt i matchen. Första tio var det enbart Toarp men sedan jobbade sig Månstad upp och skapade några chanser i matchen. Vid slutet av andra kom dock tröttheten och med den en så kallad ketchupeffekt för Toarp.

Månstads IF Emelie Magnusson

Av: Emelie Magnusson

Emelie är Månstads IF:s f.d. lagledare med ett förflutet som spelare i både Tranemo IF och Nittorps IK. Lagledarkarriären började i NIK.