Seger i premiären

I lördags besökte vi Grimsborg för den efterlängtade seriepremiären. När matchen blåstes igång tog vi tag i spelet ganska omgående och kämpaglöden var det inget fel på. Vi hittade ett […]

I lördags besökte vi Grimsborg för den efterlängtade seriepremiären. När matchen blåstes igång tog vi tag i spelet ganska omgående och kämpaglöden var det inget fel på. Vi hittade ett ganska bra spel där ute och radade upp några bra chanser under första halvlek där bland annat Jacob hade friläge från halva planen. I den 21:e minuten skapade Grimsås egentligen sin första riktiga målchans och för en rutinerad målgörare som Henrik Haugeröd så räcker ofta det som snyggt skarvade in ledningen för hemmalaget. Positivt för oss var att Mackan bara några minuter senare tryckte in den viktiga kvitteringen. 1-1 i halvtid.
Första kvarten i andra halvlek var Grimsås mer på tårna och de skapade ett par chanser som Michel räddade bra. Jag tycker vi återigen sedan tog tag i matchen med bra spel där vi radade upp några väldigt bra chanser utan att få in den. Med tjugo minuter kvar slängde vi in Mattias Johansson som var hemma i Månstad över helgen och blev inkallad till truppen efter ett par återbud och han behövde bara fem minuter på sig för att nicka in ledningsmålet! Bara några minuter senare kunde Einar springa förbi motståndare och rulla in 1-3 som blev slutresultatet. Skönt!
Kort sammanfattat så var det en bra premiärmatch som vi tar med oss mycket positivt ifrån. Kul med flera yngre spelare som visar framfart där ute. Nu laddar vi upp för hemmapremiär onsdag 8 maj mot Sjötofta. Varmt välkomna då!

Dennis Widenby Pherson, Månstads IF

Av: Dennis Widenby Pherson

Dennis är Månstads IF:s ass. tränare som tidigare spelat i Sexdrega/Lockryd men har äntligen hittat hem!