En mörk, mulen och regnig kväll i Månstáparken utgjorde dekoren för kvällens drabbning mellan MIF och gästande Ljungsarp. Vädret verkade också smitta av sig på plan och bollen flyttades fram […]

En mörk, mulen och regnig kväll i Månstáparken utgjorde dekoren för kvällens drabbning mellan MIF och gästande Ljungsarp. Vädret verkade också smitta av sig på plan och bollen flyttades fram och tillbaka över mittlinjen. Månstad spelade dock bra och övertygade i första halvlek med ett stort bollinnehav. Men det lilla extra, den sista passen, satt inte där det skulle och vi fick se bollar långt utanför och knackiga halvchanser.

0-0 när lagen pustade ut i pausvilan höll sig också en bra bit in i andra halvlek. Nästan lite för långt. Runt 70e matchminuten blev en Ljungsarpsspelare utvisad och publiken hoppades innerligt på en mer massiv MIF-press. Det gick dock trögt. Men så när nära på allt hopp var ute och domaren började tänka på hemfärd så lyckades Lill-Stinsen trycka in världens härligaste 1-0. Publiken skrek som vilda och segern var ett faktum.

En otrolig viktig kämparvinst som smakade bättre än det mesta. Tack gubbar, det var ni värda!