Hej Tyskland 2017!

Nu är det klart att vi återigen kommer att styra kosan mot sydligare breddgrader för ett fullspäckat träningsläger under påskhelgen 2017.

Många i laget var med när vi förra året besökte Domersleben för träningsläger och det gav sådan mersmak att vi beslutat oss för att återigen besöka Tyskland inför nästa säsong. Denna gång åker vi lite längre söderut och slår läger i Hartha mellan Leipzig och Dresden. Där erbjuds vi fantastiska träningsmöjligheter och dessutom står en Bundesligamatch också med på önskelistan (gissa vilket lag).

Det slutgiltiga kvittot på ett bra träningsläger och den stora höjdpunkten kommer dock bli en vänskapsmatch mot våra vänner i BC Hartha. Vi höftar att de spelar på en nivå som motsvarar en bra svensk division 5, så det gäller verkligen att jobba upp ett bra löpsteg nu under försäsongen.

Vi vill så klart uppmana våra trogna Månstafans att komma ner och heja på oss. Mat och dryck är billigt, det är vår i luften och Hartha är en mysig by. Kanske en bussresa kan vara något?

Vi avslutar med ett meddelande till dig som kanske är sugen på att börja spela i Sveriges roligaste och trevligaste förening: det finns platser kvar! Kom och träna med oss. Känns det gött så kritar vi på ett papper och löser detaljerna därefter.

Hälsningar
Månstads IF:s spelarråd

Kategori: Fotboll