Grymt krigat

Då var det dags för första matchen hemma i parken denna höstsäsong. Motståndarlaget var Hössna/Timmele som vi hade revansch att kräva på från förra året. Vi hade ett väldigt gött […]

Då var det dags för första matchen hemma i parken denna höstsäsong.

Vi hade ett väldigt gött go i laget och spelarna var på toppenhumör. Det kändes redan under samlingen att idag kan vi kriga till oss 3 poäng.

Matchen Hinner inte bli mer än 9 minuter gammal innan Felix hittar nätmaskorna med ett riktigt kanonmål.
Det var verkligen kamp om varenda boll och stundtals var det väldigt fult spel från båda lagen.
I den 36e minuten får vi en spelare utvisad (Felaktigt tycker jag), Och tankarna börjar gå på högvarv om hur vi skall orka med detta.
Stundtals tycker jag att vi spelar riktigt bra fotboll men stundtals hamnar vi lite långt ifrån varandra och Hössna/Timmele var inte ofarliga i sina Omställningar.

I Halvlek pratar vi om att tänka defensivt och när vi väl får chansen så kontrar vi och försöker låsa fast bollen uppe på deras planhalva. Och framförallt håll uppe glädjen och krigarandan.

Det hann inte gå långt in på andra halvlek, rättare sagt 4 minuter innan Alen stressar deras back som spelar tillbaka till målvakten. Men bollen hoppar över målvaktens fot och Henrik Davidsson kan enkelt lägga bollen i nät.
Hössna/Timmele har väldigt mycket boll i andra halvlek. Men slår i stort sett bara lång bollar ut på kanterna för att sedan slå ett inlägg. Men Kisch plockar enkelt bollarna. Ju längre tiden går desto mer nervös börjar man bli att ett mål skall trilla in och dom skall få energi.
Men vi håller undan och skapar faktiskt den hetaste chansen till att göra mål. Men Einar får ingen träff på bollen denna gången.
2-0 står sig tills domaren blåser i visselpipan för att blåsa av matchen.
Jublet stiger bland ledare och spelare.

En riktigt skön vinst och framför allt krigade killarna till sig segern.

Vi har visat i dom här 2 matcherna som vi spelat nu under hösten att glädjen finns i truppen och vi har en helt annan krigarinställning än vi haft tidigare i år.

Nu tar vi oss an Dannike borta i nästa match som spelas den 6/9 kl 18.00. Kom gärna och titta på denna matchen och stötta fram oss till ännu en seger.