Timmele hade inför matchen press på sig för att trygga en ledarposition i tabellen. Månstad började dock bra och halvleken var jämn. Det var emellertid Timmele som var snabba med att sätta sina chanser och de hade gjort både 1- och 2-0 när knappa kvarten gått. Med bara minuter kvar till halvtidsvilan reducerade dock Månstad […]

Timmele hade inför matchen press på sig för att trygga en ledarposition i tabellen. Månstad började dock bra och halvleken var jämn. Det var emellertid Timmele som var snabba med att sätta sina chanser och de hade gjort både 1- och 2-0 när knappa kvarten gått. Med bara minuter kvar till halvtidsvilan reducerade dock Månstad när Daniel gjorde ett inkast som Pontus skarvade vidare till Marcus Johansson. 2-1 i paus.

I andra halvlek var Timmele det bättre laget och till en början var det spel mot ett mål – Månstads. Vi tappade mycket på mitten men hade lite ont om spelare att byta runt med. Marcus Johansson fick kliva av, Marcus Magnusson fick nöja sig med ett kort inhopp efter att baklåret åter spökat, Henke hoppade runt med kylpåse hårt lindat kring foten. Tack och lov för hjälpsamma medspelare, som Andreas som efter halvtidsvila ställde upp och bar Henke tillbaka till bänken… Bror haltade på mittbacken, men med en allt tunnare bänk fick Månstad nöja sig med en något haltande mittback. Månstad jobbade dock upp sig något mot slutet av matchen och höll nere siffrorna, vilket gjorde att 2-1 stod sig matchen ut.

På söndag, 8 september, kl. 15.00 möter vi Länghem hemma i Månstadparken. Lagen ligger för närvarande på samma poäng, så vi förväntar oss en underhållande match. Vi ses där!

skribent emelie