Dags för avspark igen och idag stod det anrika laget Grimsås för motståndet. Sommarvärmen har anlänt och idag uppmättes ca 30 grader vilket var en smärre chock för oss. Matchen blåstes igång och som vanligt blev det ett väldans krigande men solen tog ut sin rätt och Månstáspelarna såg ut att smälta i hettan. Men […]

Matchen blåstes igång och som vanligt blev det ett väldans krigande men solen tog ut sin rätt och Månstáspelarna såg ut att smälta i hettan. Men trots värmen lyckades vi hålla jämna steg med motståndarna. Vi hade bland annat ett hårt skott från Linus som Grimsåsmålvakten kastade sig och lyckades rädda men gav en farlig retur. Tyvärr lyckades vi inte scora på returen heller.

Efter en tuff första halvlek så blev det lite ändringar i laguppställningen då vår stabila och otroligt viktiga mittback Mogge fick en rejäl smäll och han var tvungen att kliva av. Detta gjorde att det blev lite oroligare i spelarleden och kanske en anledning till att Grimsås lyckades trycka in 1-0 på ett skott från straffområdeslinjen.

Efter målet så börjades det jobbas på bänken. Simme tog ett prat med Mogge, som tog sig samman och kom in som mittback igen. Det genialiska draget som också gjordes nu var uppflytten av Daniel Magnusson från högerback till höger yttermittfält, han levererade redan i den 86 minuten då han blev exemplariskt framspelad av Kristian ”Lill-Stinsen” Andersson och kunde skjuta in 1-1. Jag anser att 1-1 är ett resultat som vi bör vara nöjda med.

Bra jobb ikväll killar, nu ska också sägas att vi är bra med i seriens övre halva.

Skribent: Mathias