Brännbollscupen

Brännboll i Månstad är en tradition sedan 1989. Turneringen genomförs med stor kamratanda och i gemytliga former. Månstáparken är som klippt och skuren för brännbollsspel och en härligt bra dag.

Cupen hålls i allmänhet runt första helgen i juni. Syftet är ett arrangemang som lockar, och som är kul för alla. Att umgås generationer mellan är det suveräna koncept som Idrottsföreningen har lyckats med. Cupen lockar besökare i alla åldrar. Som deltagare får man vara mellan 10-100 år.

Månstads invånarantal fördubblas denna dag och alla är hjärtligt välkomna att tredubbla den nästa år.

32 lag deltar med max 12 personer på plan samtidigt och till detta kommer hejarklackarna. Det körs 3 matcher samtidigt på fotbollsplanen. Publik och lag som för tillfället inte har match sitter runt planen och njuter av kamratskapen och den fina atmosfären runt parken.

Cupen pågår från tidig morgon till tidig morgon dagen efter, det är nämligen brännbollsfest på kvällen till musik på utedansbanan.

Hjärtligt välkomna ni också!
MIFs brännbollskommitté

Vinnare från och med 2012 (ny vandringspokal):

2012: Team Sluggers
2013: Fingerfärra